Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Демічковська М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Кравченко М. Ф. 
Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій [Електронний ресурс] / М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 223.979 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Кравченко М. Ф. 
Якість та безпечність борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Електронний ресурс] / М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 139-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__34
Попередній перегляд:   Завантажити - 999.306 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Кравченко М. Ф. 
Пружно-еластичні властивості клейковини тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій [Електронний ресурс] / М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 167-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__41
Попередній перегляд:   Завантажити - 198.998 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кравченко М. 
Технологія борошняних кулінарних напівфабрикатів із дієтичними добавками [Електронний ресурс] / М. Кравченко, М. Демічковська // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 864.714 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Демічковська М. П. 
Технологія лавашу з використанням нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / М. П. Демічковська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 375.954 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського